Tulikuuma Nukkumatti 15.4.2004- 16.4.2015

MR1 BH Vartiokoira

Dovre Fjeld Vasco- VPG1 Pois Kottoo Elsa
malinois male
15.4.2004- 16.4.2015

I still miss you everyday …

HD A/A ED 0/0
spondylose free 6/2010
eyes clear 10/2012

X-rays
Pedigree

Photos

VIDEOS:

Face attacks mondioring 8 years old
Legbites (BR suit) 3 years old
Biting BR-pants 5 years old
Video– MR1 168p. 7.11.2009
Video– flee attack and biting upper arm
Video– IPO training 1/2007
Video– Securitydog certification bitework 7.6.2013

– Juntti is social but still very serious dog but totally wrong trained. He is a sad example of malinois trained like german shepherd as young age. But children likes him so I continue training and trying to compete at least MR1.

Juntti on sosiaalinen vieraita kohtaan, mutta totinen maalimiehen kanssa. Saalisvietti voisi olla hieman parempi, puruote on voimakas. Juntti on surullinen esimerkki malinoisista joka on treenattu nuorena saksanpaimenkoiran tavoin eikä treenitapa sopinut sille. 3v ikään asti treenattu IPOa jonka jälkeen laji vaihtui mondioringiin josta tuloksena 3 x MR1 koulutustunnukset. Kakkosen liikeitäkin harjoiteltiin mutta välissä oli liikaa vuosia jolloin paikkakunnalla ei ollut mondioring maalimiestä joten pitkien treenoimatkojen vuoksi harjoitukset jäivät liian vähäisiksi. Vanhuuden päivillä tapahtui vielä uudelleen koulutus työkoiraksi.

Juntti on arkielämässä erittäin  tasapainoinen koira ja erittäin rauhallinen kotona ja tarhassa. Jokapäiväiseen ohjelmaan kuuluu tosin tyynyjen lutsutus sohvalla 😉 Se on vieraissa paikoissa rento ja hyväntuulinen. Lasten kanssa mukava mutta oman arvonsa tunteva, samoin narttujen kanssa jotka eivät nenälle hypi.

Juntti teki terveenä töitä 10v 8kk ikään asti. 9vuotiaana kastrointi eturauhastulehduksien vuoksi joka uusi vanhuuden päivillä narttujen joka juoksusta.

Offspring/ Jälkeläiset:
Harmaa Kettu Batman MR2 – video
Harmaa Kettu Buhveli  biting BR suit – video